Лек фейслифт за MINI Countryman

46256
Снимки:

След над 350 000 продажби по света MINI подложи първия си модел с четири врати, голям заден капак, пет места и опционално задвижване на четирите колела на задължителното освежаване в средата на жизнения цикъл. Освен стилистичните промени, MINI Cooper S Countryman разчита на малко повече мощност.

 

На върха на атаката застава MINI Paceman GoalCooper

Обратното броене за световното в Бразилия започна. Футболните фенове се готвят за най-голямото глобално спортно събитие на годината. На...

Промените отвън не са много. Естествено откроява се ревизираната шестоъгълна радиаторна решетка, имаме LED дневни светлини и джанти с нов дизайн. Моделът може да се похвали и с LED светлини за мъгла, визуалните защитни елементи на предната и задната броня, както и страничните прагове вече са серийни в комбинация с двойното задвижване MINI ALL4. Клиентите ще могат да персонализират моделите си с три допълнителни нови цвята: Jungle Green – зелен металик, Midnight Grey – сив металик и Starlight Blue – син металик.

 

Промените продължават и в интериора, но те също са концентрирани върху шлифоване на настоящите силни черти на модела, а не са насочени към някакви драстични промени. Циферблатите на километража и оборотомера са тъмни, а акустичният комфорт е допълнително подобрен. Регулаторите на дюзите на вентилацията са с хромирани елементи.

 

Новото MINI пристигна в България

От 20 до 29 март, от 10:00 до 18:00 часа, MINI очаква своите фенове в Towers Gallery в Sopharma Business Towers, където всеки може да в...

В областта на задвижването също има подобрения, като сега всички агрегати вече отговарят на нормата за вредни емисии EU6. Двигателят на MINI Cooper S Countryman е с повишена мощност с 5 кВт до 140 кВт (190 к.с.).

На пазара всички модификации, включително върховия спортист MINI John Cooper Works Countryman, ще бъдат въведени през юли 2014 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com