Кола за $3,5 млн. подсилва полицията в Абу Даби

15632
Кола за $3,5 млн. подсилва полицията в Абу Даби

Гледахте ли „Бързи и яростни“? Летящата между небостъргачите кола? Това беше Lykan, звярът, с който се подсилва полицията на Алу Даби.

Със сигурност органите, грижещи се за реда по пътищата на Абу Даби, са най-известните в целия свят. Но своята репутация те не са изградили на база заловените престъпници, а заради факта, че разполагат с такива автомобили, че никой престъпник не може да им избяга, независимо какво кара самият той. На снимката виждате поредното доказателство за това, а целият автопарк е една огромна превантивна мярка срещу пътните нарушители, които са наясно, че отърване от властите няма.

Причината е, че с поредното си попълнение, Lykan Hypersport, полицаят зад волана му може да надбяга летяща в права линия Cessna. Какво остава за някой на пътя. Въпросното попълнение е особено впечатляващо на фона на това, че W Motors обявиха, че ще произведат само 7 бройки от своя Lykan. Явно репутацията и рекламата, която прави полицията на Абу Даби, е незаменима.

W Motors SuperSport ще е с над 750 „коня“

Темата при започването на автомобилното изожение в Дубай бе Devel Sixteen, собственикът на който се скъса да твърди, че имал мощност 50...

 

Lykan е автомобилът, с който Дом Торето прелетя през три небостъргача насред пустинята. Но ако там е използван макет, то полицаите ще се радват на покрив със златна баня и диаманти във фаровете. Тези два факта идват като обяснение защо Lykan струва $3,5 млн.

Lykan Hypersport разчита на своите 750 к.с., които му позволяват да ускори до 100 км/ч за 2,8 секунди. Ускорението спира на 395 км/ч. Както казах, няма място за бягство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com