Kia показа "концепцията" KX3 на салона в Гуанджоу

23260
Kia показа "концепцията" KX3 на салона в Гуанджоу

Успоредно със салона в Лос Анджелис, в китайския Гуанджоу стартира друго изложение, на което Kia, съвместно с Dongfeng Yueda Kia (DYK), показаха KX3. Те го наричат прототип, на този модел много бързо може (и вероятно ще се) да се качи на конвейра. Моделът е проектиран и разработен ексклузивно за китайския пазар с евентуална заявка за серийно производство.

 

Стойността на марката KIA скочи с 480% от 2007 г. насам

След като обяви дизайн мениджмънта като основна движеща сила в развитието на компанията, и благодарение на Главния дизайнер Питър Шрайе...

Запазената марка на КИА – радиаторна решетка ‘тигров нос’ е ‘облечена’ в матов хром и подчертава красиво оформените фарове с вградени LED светлини. Високият клирънс и хромираните екстериорни детайли ‘намекват’ за задвижване на четирите колела и стабилност на пътя. Резултатът е стилен и атлетичен компактен SUV. С дължина от 4260 мм, широчина – 1765 мм и междуосие от 2590 мм, прототипът KX3 гарантира обширно вътрешно пространство. Височината от 1630 мм осигурява изключително добра видимост при он- и офроуд управление, а багажникът е с вместимост от 400 л.

KX3 се задвижва от 1,6-литров турбо бензинов двигател с директно впръскване (T-GFI), в съчетание със 7–степенна скоростна кутия с двоен съединител (DCT), предаваща мощността към четирите колела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com