KIA грабна 3 награди за дизайн в Париж

28546
KIA грабна 3 награди за дизайн в Париж

КIA Motors е сред най-големите победителите в Automotive Brand Contest 2014, годишен конкурс за дизайн на автомобили, управляван от Германски Дизайнерски Съвет. Независимо жури отличи КIA като победител в 3 категории.

Дизайнерският екип на КIA, ръководен от Питър Шрайер, Президент и Главен Дизайнер на КIA Motors Corporation, спечели титлата „Екип на годината” за отлична творческа работа на три континента. КIA Motors притежава дизайнерски центрове в Корея, Калифорния и Германия.

KIA Sorento в детайли

Дизайнерите на трето поколение КIA Sorento определят вдъхновението си за новия автомобил като „Streetwolf”. Предната част н...

Още 2 награди бяха връчени за моделите на корейския бранд. КIA Provo, спортен прототип от Б-сегмент, демонстриран за първи път на автосалона в Женева 2013г., бе отличен с ‘Best of Best’ в категория Концептуални разработки. Второ поколение от култовия компактен SUV, КIA Soul, грабна приза Winner в категория „Екстериор“. Церемонията по връчване на престижните награди ще се състои тази вечер на международния автосалон в Париж, който отваря врати за публиката на 4-ти октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com