KIA Sportspace: спортист във формата на комби

46197
KIA Sportspace: спортист във формата на комби

Прототипът бе разбулен преди официалната му премиера в Женева в началото на март, но още липсват каквито и да са подробности.

Проектиран в дизайнерското студио на марката във Франкфурт, под ръководство на Грегори Гиьом, Главен дизайнер на европейското разделение, SPORTSPACE се отличава със спортна визия, просторен интериор, функционално вътрешно пространство.

С разпознаваема радиаторната решетка ‘tiger nose’, балансирани пропорции и изчистени екстериорни линии, SPORTSPACE е с динамична форма и стабилно присъствие на пътя. Моделът предлага изключителен комфорт и практична товарна вместимост.

KIA ще покаже нова концепция на автосалона в Женева

KIA Motors Europe ще покаже стилна концептуална разработка на 85-тия Автосалон в Женева. Моделът официално ще дебютира на 3 март 2015г....

 

'Конструирахме SPORTSPACE с идеята да покажем повече от гранд турър автомобил – за хора с активен начин на живот, които се нуждаят от достатъчно място в багажника, но не са склонни на компромис към стила, комфорта и спортния дух,’ обясни Gregory Guillaume.

 

Очевидно серийната Optima ще е по-конвенционална от този концепт, но въпреки това може да очакваме по-агресивна визия спрямо настоящата. Едва ли в серийния модел ще остане нещо от този интериор, който е типичен за истински прототип. Едва ли ще бъдат запазени и супер спортните акценти отпред и отзад, но дано серйното комби на Optima запази този профил, който е наистина впечатляващ.

KIA е готова с новия си компактен кросоувър

  Моделът, базиран на Hyundai ix25, скоро ще бъде лансиран в Китай. Дизайнът на модела е силно повлиян от концепцията КХ3, предст...

Би могло да се направи предположение, че концепцията разчита на 4х4 задвижване, тъй като снимките на сняг може би подсказват за по-добро сцепление от четири движещи колела. Може да се предположи също така, че концепцията е хибрид, но това предстои да разберем след 3 март, когато врати отваря 85-ото автомобилно изложение в Женева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com