Jaguar F-Pace ще е една от звездите на София Мотор Шоу 2015

6843
Jaguar F-Pace ще е една от звездите на София Мотор Шоу 2015

За първи път след световната си премиера на изложението във Франкфурт новият Jaguar F-Pace ще бъде показан пред публика и това ще се случи, не къде да е, а на Автомобилен салон София 2015. Най-динамичният и практичен SUV автомобил идва директно от Франция и е един от прототипите на F-Pace.

Всеки посетител на Автомобилен салон София 2015 ще може да се наслади на живо на първия в историята SUV автомобил, произведен от майстора на луксозните спортни автомобили – Jaguar. F-Pace е съчетание на динамика, лукс и страхотен дизайн, доставящ несравнимо удоволствие от управлението, характерно за британските котки.

Огромни амбиции на Jaguar F-PACE (видео)

Компанията има самочувствието да заяви за своя модел, че е най-върховият практичен спортен автомобил в света. Изцяло новият Jaguar F-P...

F-Pace е с изцяло алуминиева конструкция, което освен че спомага за по-добрата динамика и пътно поведение, подпомага и грижата за околната среда. Моделът се задвижва от изцяло новия Ingenium 4-цилиндров дизелов двигател (2.0 л, 180 к.с.), съчетаващ динамика с ниски разходи на гориво и вредни емисии, както и от двата доказали се в другите модели на марката и претърпели технологична еволюция в F-Pace, V6-двигатели – 3.0 TDV6 дизел с 300 к.с. и 700 Нм, ускоряващ модела от 0-100 км/ч за 6,5 сек, и 3.0 Supercharged с 380 к.с. и 450 Нм, позволяващ на модела да направи спринт от до100 км/ч за впечатляващите 5,5 сек. и да поддържа макс. скорост от 250 км/ч.

Jaguar F-Pace ще ви очаква на щанда на марката на Автомобилен салон София 2015. За зрители той отваря врати на 17 октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com