Honda ще покаже европейската HR-V в Париж

58044
Honda ще покаже европейската HR-V в Париж

Honda пусна първите снимки на изцяло новата европейска версия на малкия си SUV преди премиерата му на автомобилния салон в Париж през следващия месец. HR-V е отговорът на Honda към бързо нарастващия интерес на клиентите в сегмента на малките SUV-ове на стария континент.

 

Новият хуманоиден робот Honda ASIMO дебютира в Европа

Изцяло новият ASIMO, който от Honda планират да помага на хора в нужда, надгради няколко съществени технологични постижения на своите п...

Уникалният дизайн на новия прототип HR-V е близък до този на купетата, с остри динамични линии, които свързват елегантната горна част със стабилната и ниска долна половина. Тази елегантност в стил купе се постига без да се прави компромис с интериора и практичността на автомобила. HR-V е с централно разположен резервоар за гориво, за да създаде една от най-просторните и адаптивни кабини сред малките SUV-ове. Honda Magic Seats® дава традиционната гъвкавост и много възможности да конфигурация на седалките, а когато се сгънат задните се получава равен под, удобен за товарене на по-обемни предмети.

Повече информация за новия европейски HR-V ще бъде дадена по време на пресконференцията на Honda на салон в Париж, започващ на 2 октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com