Honda подгрява чрез Civic Type R Concept II

32748
Honda подгрява чрез Civic Type R Concept II

Ще дебютира след три дни в Париж, но по-интересното е, че това се води Concept II на „горещ“ хечбек, който отдавна вече трябваше да е на пазара.

Целта му е да подгрее публиката преди появата на серийния модел (каквато бе задачата и на първия концепт). Концепцията е с доста агресивна визия, особено отзад с този гигантски спойлер и четирите ауспухови „цеви“, а под предния капак е монтиран 2,0-литров 4-цилиндров двигател, който ще генерира над 280 к.с. Honda пази подробностите към момента, но твърди, че автомобилът ще предлага „динамика без конкуренция“ спрямо всеки предишен Type R автомобил, включително „Integra, Accord и дори NSX."

Honda Civic Type R се подготвя на „Нордшлайфе“

След кратко затишие европейският hot hatch сегмент отново разцъфтява. Основните играчи имат нови попълнения, а скоро към тях ще се прис...

Автомобилът ще разчита и на бутон „+R“, монтиран върху волана, който ще променя работата на двигателя и реакциите на волана, както и четириетапната Adaptive Damper System. В този режим автомобилът ще е идеален за пилотиране на писта, както твърди Суехиро Хаши, лидер на проекта.

Серийната Honda Civic Type R ще влезе в продажба в началото на следващата година, като моделът ще се произвежда във Великобритания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com