Gymkhana по румънски за 400 000-ия Ford EcoBoost (видео)

13912
Gymkhana по румънски за 400 000-ия Ford EcoBoost (видео)

Кажем ли Gymkhana, на всички е ясно, че в главната роля е Кен Блок. Това е негова запазена марка, без значение дали ще е зад волана на чудовищната Ford Fiesta или още по-чудовищния Hoonicorn Mustang. Както може да се очаква, много хора са взимали задочни уроци в YouTube как го прави Блок. Ето един такъв другар.

Явно румънското подразделение на Ford Motor Company са се чудили по какъв начин да отпразнуват производството на 400-хилядния двигател EcoBoost в завода в Крайова. Юбилейният агрегат е 3-цилиндров със 125 к.с., който ще задвижва Ford Focus. И ето че са измислили доста атрактивен начин.

Ford е „Най-иновативен масов бранд 2015“

Ford Motor Company бе провъзгласен за „Най-иновативен масов бранд 2015“ заради технологиите за безопасност и полуавтоматичн...

Gymkhana style... по румънски. Зад волана е 20-годишният Симоне Темпещини, който няма свидителство за правоуправление, когато се пуска в румънския рали шампионат. Това е на 16, когато започва да си играе в пясъка с големите момчета. Само преди два дни той спечели Danube Delta Rally с Ford Fiesta R5.

С нея той прави доста добри изпълнения, като трябва да се има предвид, че Симоне е рали пилот, а не дрифтър. Въпреки това се справя повече от добре. Неговият R5 се задвижва от 1,6-литров EcoBoost, който е подобен на този във Fiesta ST, но механиката няма почти нищо общо със серийния модел. Да не говорим за Sadev 5-степенната секвенциална трансмисия, свързане с преден и заден диференциал.

Вижте младокът какво може, но не го сравнявайте с батко му Кен.

Ford е лидер в Европа сред лекотоварните

Ford е №1 марка по продажба на лекотоварни автомобили в Европа за първото тримесечие на 2015 г., като нарасналото търсене от страна на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com