Гамата на Nissan Nismo кацна снощи на летище София

13675
Гамата на Nissan Nismo кацна снощи на летище София

За цяла Европа са предвидени 50 бройки Nissan GT-R Nismo, като един от тях е в България и си има собственик.

Снощи, Nissan България представи гамата NISMO в ексклузивната атмосфера на летище София. Juke NISMO RS, 370Z NISMO и GT-R NISMO стъпиха на българска земя по-малко от месец след премиерата им на автомобилния салон в Женева. Събитието приключи с новината, че единственият у нас Nissan GT-R Nismo вече има собственик в лицето на българската IT компания – Aossia.

Nissan GT-R Nismo върти „Нюрбургринг“ за 7,08 мин.

Годзила отново захапва асфалта с 20-цоловите си лети джанти, „обути“ в 255/40RF-20 run-flat Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSS...

 

Представен за пръв път в сериен вариант по време на Автомобилен салон Париж 2014, и сега официално в продажба в Европа, GT-R NISMO е най-бързият и най-модерен сериен спортен автомобил Nissan до днес. Той се задвижва от битурбо 3,8-литров V6 двигател с 600 к.с., който е силно модифициран от инженерите на NISMO. Комбиниран с ревизиран аеродинамичен пакет, генериращ допълнителни 100 кг притискаща сила, и специално настроено в Европа окачване, той прави последния GT-R най-забележителният към днешна дата.

 

Предлагащ редица дизайнерски и инженерни подобрения спрямо оригиналния модел, ревизираният 370Z NISMO е най-спортният и най-фокусиран 370Z до днес. Новият 370Z NISMO се задвижва от 3,7-литров 6-цилиндров двигател с мощност 344 к.с. 370Z NISMO спринтира до 100 км/ч за само 5,2 секунди. Дишайки през NISMO двойна ауспухова система, 370Z NISMO предлага и перфектния спортен саундтрак.

Nissan обнови 370Z NISMO

За моделната 2015 година Nissan подложи 370Z NISMO на сериозна доработка. Новата броня е напълно променена и вече е с по-големи въздухо...

За да се подобри комфорта на возията, твърдостта на задната пружина и амортисьор е променена, докато промени по мокетите и облицовката под задните калници допълнително намаляват шума от търкалянето на гумите.

 

Juke NISMO RS идва с 1,6-литров DIG-T двигател, който генерира 218 к.с., докато въртящият момент, с механична трансмисия и версия с две задвижващи колела, е 280 Нм. 2WD моделите се възползват от добавен механичен диференциал с ограничено приплъзване (LSD) върху предната задвижваща ос, докато 4х4 моделите са оборудвани стандартно с модерната Torque Vectoring System на Nissan, заедно с Xtronic трансмисията на Nissan, 250 Нм и стандартни планки за смяна на скоростите от волана.

Juke NISMO RS се характеризира и със заздравяване на каросерията, за да се увеличи здравината на усукване, и по-мощна спирачна система с по-големи дискове спрямо стандартния NISMO модел. Ревизираните пружини и амортисьори завършват пакета от динамични подобрения.

Фейслифт, нов 1,2-литров турбо двигател и Nismo RS за Nissan Juke

Точно както Nissan Qashqai създаде оригиналния кросоувър пазар, Juke използва драматичен дизайн и модерна технология, за да открие нови...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com