Ford показа фейслифт на C-MAX и Grand C-MAX

39964
Ford показа фейслифт на C-MAX и Grand C-MAX

След загатката миналата седмица, Ford разкри обновения 2015 C-MAX и Grand C-MAX, които предлагат малко дизайнерски и технологични новости.

Двата модела са с променена предница, в която изпъква новата радиаторна решетка ала Aston Martin и фарове с LED дневни светлини. Отзад виждаме по-опростени линии на вратата на багажника, заобиколена от по-малки стопове. Бронята също леко е пипната. Ще се предложат няколко нови цвята и алуминиеви джанти, с което завършват промените по екстериора.

Ford показа новия S-MAX

Няколко седмици преди официалния дебют на салона в Париж, Ford показа второто поколение на S-MAX. На миналогодишното изложение в Женев...

 

Пътниците вече ще разчитат на SYNC 2 инфотейнмънт състемата, която дебютира с фейслифта на Focus. Тя предлага 8-инчов сензорен екран, заменящ голяма част от досегашните бутоните, с което доста сложната досега централна конзола сега се „разтоварва“ и опростява. Ford твърди, че са използвани по-добри материали в купето. Поработено е в посока на намаляване на паразитните шумове и вибрациите в купето в областта на страничните огледала и вратата на багажника. В двигателния отсек е вкарана още изолация в топлинния щит, а за дизеловите двигатели има допълнителна изолация.

 

2015 Ford C-MAX и Grand C-MAX ще се предлагат с новия 1,5-литров TDCi със 120 к.с., както и оптимизирана версия на 2,0 TDCi със 140 и 164 к.с. Бензиновите мотори са 1,0 EcoBoost със 100 и 120 к.с., както и 1,5 EcoBoost със 150 и 180 к.с.

Новият Focus пристигна предпремиерно у нас

Вчера в „Мото-Пфое“ се състоя ексклузивната предпремиера на новия Focus в България. Родните медии и клиенти са сред първите...

Обновените MPV модели са актуализирали кормилното управление и окачването, като са добавили MyKey технологията. При допълнително доплащане клиентите могат да изберат би-ксенонови HID фарове с Adaptive Front Lighting System, както и разнообразни асистиращи системи като Active Park Assist, Perpendicular Parking, Cross Traffic Alert, Active City Stop, Active Braking и други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com