Ford е „Най-иновативен масов бранд 2015“

9062
Ford е „Най-иновативен масов бранд 2015“

Отличието бе връчено на Наградите за автомобилни иновации; Focus е победител в класа си.

Ford Motor Company бе провъзгласен за „Най-иновативен масов бранд 2015“ заради технологиите за безопасност и полуавтоматичните системи в помощ на водача на 10-ите годишни Награди за автомобилни иновации.

Центърът за управление на автомобилната индустрия, базиран в Германия, провъзгласи Ford за победител в категорията след разглеждането на иновациите на 18 глобални автомобилни компании, представляващи 53 марки. Новият Ford Focus спечели също в своя клас, а изцяло новото Mondeo е в топ 3 в сегмента си.

Ford е лидер в Европа сред лекотоварните

Ford е №1 марка по продажба на лекотоварни автомобили в Европа за първото тримесечие на 2015 г., като нарасналото търсене от страна на ...

Ford спечели наградите за системите си за безопасност и в помощ на водача, сред които Активния паркинг асистент, който помага на водачите да паркират успоредно и перпендикулярно и Системата за спиране в града, която работи до 50 км/ч.

Центърът за управление на автомобилната индустрия е независим институт за автомобилни и мобилни проучвания и стратегическо консултиране към Университета за приложна наука в гр. Бергиш Гладбах, Германия и определя наградите за автомобилни инженерни иновации. Журито, оглавено от директора на центъра проф. д-р Стефан Брацел, в сътрудничество с PricewaterhouseCoopers, докладва, че системите в помощ на водача са близо 300 от всички заявени иновации.

Журито отличи Ford и за многократно награждавания 1.0-литров EcoBoost двигател, който миналата година стана първият, провъзгласен за Световен двигател на годината за трети пореден път, и заради системата за електронна стабилност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com