Ford Mondeo ескортира театралите до червения килим на ИКАР

4544
Ford Mondeo ескортира театралите до червения килим на ИКАР

Вече 15 години „Мото-Пфое“ подкрепя наградите ИКАР, осигурявайки отличието за цялостен принос, а тази година – и наградата за чест и достойнство.

За петнадесета поредна година „Мото-Пфое“ осигури приза за изключителен творчески принос към българския театър на ежегодните награди ИКАР. Отличието спечели Никола Анастасов, а наградата му бе връчена от управителя на «Мото-Пфое», Атанас Фурнаджиев, по време на тържествена церемония в Народен театър „Иван Вазов” на 27 март – международния ден на театъра.

До момента носители на наградата за цялостен принос са Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов, театралното семейство Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев и Стефан Мавродиев.

Идете #steniskanabala, подкрепете кампанията на "Мото-Пфое" за сираците

Три известни имена – DJ Marten, Knapp и 45 Street – участват благотворително в тазгодишното издание на кампанията на "Мото-...

Като израз на доброто партньорство между „Мото-Пфое“ и Съюза на артистите в България, тази година автомобилната компания осигури още една от наградите ИКАР. Призът за чест и достойнство бе връчен с голямо удоволствие от Атанас Фурнаджиев на актьора и дългогодишен председател на Съюза на артистите в България Стефан Илиев.

„Кой получава наградата за чест и достойнство определя Съюза на артистите в България. Честта да Ви я връча обаче се пада на мен! Вие сте достойният виновник за това вече 15 години „Мото-Пфое“ да е партньор на Съюза на артистите в България и да осигурява наградата ИКАР за цялостен принос. Благодаря Ви, че през 2000-та година ни потърсихте и ни направихте съпричастни към каузата, наречена български театър“, заяви Фурнаджиев.

За петнадесети пореден път „Мото-Пфое“ осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията в Народния театър. Тази година родният театрален елит беше докаран до червения килим с флагмана Ford Mondeo.

#steniskanabala подпомага 18 сираци със стипендии за ВУЗ

Благотворителната инициатива #steniskanabala запали стотици млади и пораснали абитуриенти да отидат с тениски на бала, изпращането или ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com