Fiat напомни за себе си със странния FCC4

36506
Fiat напомни за себе си със странния FCC4

Автомобилното изложение в Сао Паоло се оказа доста интересно, след като все по-голяма част от компаниите разпознават бразилския пазар като особено важен за бъдещ растеж. Така, след сериозно затишие, Fiat предпочете това изложение, за да напомни за себе си и дизайнерския си отдел. Творението им се нарича FCC4 и изглежда доста привлекателно. Отпред. Отзад обаче нещата стават повече от странни, защото формите се доближават до тези на пикап.

 

Fiat 500X иска част от пая при мини кросоувърите

Както вече свикнахме да се случва, плануваните премиери за някое от големите автомобилни изложение по света биват изпреварвани от подоб...

Описан като „четириврато купе с приклюенски дух“, FCC4 ни представя странна смес между пикап отзад и Range Rover Evoque отпред.

 

Предната маска е доста агресивна, а дългите LED фарове, заедно с фаровете за мъгла и дневните светлини ме карат да се замисля за Juke. Челното стъкло е силно наклонено, а „плаващият“ покрив създава профил, характерен за купе моделите. За съжаление това много добро впечатление завършва, когато видиш концепцията отзад: странно задно стъкло и асиметричен багажник с две различни врати.

Fiat бе доста сдържан по отношение на спецификациите, задоволявайки се да каже, че концепцията е дълга 5000 мм, широка е 1940 мм и е висока 1600 мм.

Fiat завърши сделката за Chrysler

Италианският автомобилен концерн Fiat съобщи, че е завършил придобиването на американската автомобилна компания Chrysler за 4,35 мили...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com