Фейслифтът на VW Touareg идва това лято

56278
Снимки:

Тези дни са натоварени за Volkswagen. На изложението в Ню Йорк концарнът представи обновената Jetta, както и Golf TDI SportWagen, а ето сега и тази новина. Фейслъфтът на Touareg обаче ще бъде показан на салона в Пекин, чийто първи пресден е на 20 април. В продажба моделът ще влезе това лято.

 

VW Golf празнува 40-годишен юбилей

Тази година Golf чества своята 40-годишнина. Юбилей, който поверието повелява да не се празнува, но във Волфсбург ще честват този рожде...

Както се вижда от снимките, промените по модела са заключени в лекото лифтиране на определени детайли в предната и задната част, както и вграждане на по-големи ксенонови фарове за всички версии. Въздухоотворът в бронята също е нараснал и заедно с хромираните лайсни в предницата придават по-спортен вид на Touareg. Моделите вече ще могат да рачтитат на т. нар. costing функция (движение по инерция, при което се прекъсва връзката между трансмисията и двигателя), а в интериора виждаме нова кожена декорация и бяло осветяване на контролните уреди.

 

2015 Volkswagen Touareg V6 TDI версиите са се сдобили стандартно с автоматична спирачна система за след катастрофа. Европейският V6 TDI е с нов катализатор и вече отговаря на еко стандарта Евро 6. Другите новости включват въвеждането на услуги като Google Earth, Street View и Online трафик информация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com