Ето го: Mercedes-Benz S-Class Cabriolet

13345
Снимки:

Това е първата кабриолет версия на лимузината, чиито трипластов мек покрив се отваря (или затваря) за 20 секунди със скорост до 60 км/ч.

За пръв път в историята на S-Class се появява във версия кабриолет и четири места. Германската марка определи модела като „най-красивият и ексклузивен S-Class за всички времена“. И има защо. Официално пред публика моделът ще бъде представен във Франкфурт на 15 септември, а днес, след серия от „изтекли“ в нета снимки, Mercedes-Benz официално разкри модела. Той е базиран на S-Class Coupe и приликите са очевадни. Покривът, естествено, е най-забележителният и различаващ се елемент в модела. Той е трипластов, изработен от специален шумоизолационен текстил и се предлага в четири цвята (черен, тъмно син, бежов и тъмно червен). Независимо от сериозните си размери, покривът може да се сгъва или разгъва за 20 секунди при скорост до 60 км/ч.

 

Ще видим Mercedes-Benz S-Class и като кабриолет

Mercedes-Benz разпространи първото подсказване, че следващия месец ще ни представи S-Class Cabriolet. Това ще стане по време на автомоб...

Интериорът също следва стилистиката на S-Class Coupe. Той обаче е оборудван с THERMOTRONIC интелигентен климатик, който ще поддържа комфорта на пътниците независимо от това, дали покривът е вдигнат или спуснат. В списъка на опциите фигурират пакета Warmth Comfort, включващ подгряване на седалките, подлакътниците и волана. Предлага се и пакетът AIR-BALANCE, който се грижи за обонянието на пътниците под формата на множество различни миризми. Други опции са автоматичната система за защита от вятър AIRCAP и въздушният шал AIRSCARF, който обдухва вратовете на пътниците с топъл въздух.

 

Базовият модел на кабриолета е обозначен като S500 Cabrio. Той се задвижва от 4,7-литров V8 двигател с 455 к.с. и 700 Нм. Клиентите ще могат да си поръчат и спортни модификации S63 AMG и S63 AMG 4MATIC, при които двигателят е битурбо 5,5-литров V8 и генерира 585 к.с. и 900 Нм. Топ версията със задвижване на четирите колела ще ускорява до 100 км/ч 3,9 сек. Максималната скорост на движение е ограничена електронно на 250 км/час.

Mercedes-AMG C63 Coupe ще озори BMW M4 (видео)

От два дни в мрежата се въртят 2-3 снимки на убийственото купе на Mercedes. Ето го сега и в пълния му блясък: Mercedes-AMG C63 Coupe! К...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com