Емили Санде показва предницата на Jaguar XE-S

37028
Емили Санде показва предницата на Jaguar XE-S

Само преди ден-два Jaguar разказа, че 75% от купето на новото моделно попълнение е изработено от нов вид високоякостен алуминий. Ето че сега британците пуснаха и първата официална снимка на базовия модел, която изглежда е на модификацията XE-S. До него стои Емили Санде, която е рекламно (едно от) лице на модела. Седанът, който има тежката задача да застане срещу най-доброто нападение в света, в което играят BMW 3-Series, Mercedes C-Class и Audi A4, ще бъде официално представен на 8 септември в Лондон.

На решетката на модела от снимката се забелязва буквата S, което подсказва, че това трябда да е версията XE-S. Това от своя страна говори (без да е разпространена никаква официална информация относно моторизацията), че моделът ще разчита на 3,0-литров V6 бензинов двигател, чийто донор е F-Type S. Той се предлага с две мощности от 340 и 380 к.с.

75% от купето на новия Jaguar XE е изработено от алуминий

Jaguar разпространи допълнителна информация за най-новото си моделно попълнение, което ще дебютира на 8 септември в Лондон. Jaguar XE ...

Не е далеч от логиката да се предположи, че топ версията ще разчита на V8 двигателя от купето F-Type R, който генерира 550 к.с. Базовите модификации ще се задвижват (най-вероятно) от 4- и 6-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели.

В предишната публикация на модела ви съобщихме, че по официални данни най-икономичният модел ще изразходва средно 4,0 л/100 км, докато най-мощната версия ще развива над 300 км/ч.

Сега очакваме 8 септември (като най-вероятно дотогава ще ни бъде пусната още малко информация), за да разберем подробностите за XE, след което той ще влезе в серийно производство в новия завод на марката на Острова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com