Джеръми Кларксън започва шоуто Full Throttle по Channel 4?

20240
Джеръми Кларксън започва шоуто Full Throttle по Channel 4?

Вече не се говори за временното отстраняване на Джеръми Кларксън от BBC, а за това, че той напуска Top Gear. Самият той заяви в колонката си в The Sun, че е време такива като него, „динозаври“, да си отидат. А сега може би ще стане ясно в каква посока Джеза ще поеме: към конкурентът на BBC – Channel 4, който започва ново шоу? Ако това е истина, наясно ли са въобще в ВВС какво са направили?

Изглежда, че Channel 4 подготвя ново автомобилно шоу. То ще се казва Full Throttle.

Съмненията, че Джеръми Кларксън ще се изявява в традиционното си амплоа, но в ново шоу, пося Стив Бризбейн с туита си, който гласи: "Dealer/Highly specialist aftersales genius! Worked for Audi, Peugeot, Saab, Mazda, BMW/Mini Involved with Orenda Supercars&Noble Automotive".

Джеръми Кларксън напуска ВВС?

Сигурно е, че, ако сте автомобилен фен, сте запознати вече с грандиозния скандал, разразил се около Джеръми Кларксън през последните ня...

Тук конкретно не се споменава името на Джеза, но феновете могат да разпознаят автобиографията му в горните редове. Следващият туит обаче е повече от конкретен. В него се казва, че Джеръми Кларксън снима за Full Throttle. Още по-объркващо, и много притеснително за ВВС, е, че в същия туит се изреждат още имената на Том Форд (автор в списанието Top Gear и презентър на Fifth Gear, Оли Меридж (автор в списанието Top Gear), а шофирането ще е поверено на Тиф Нидел! Джеръми и Тиф в един формат!

Да, това, че изброените хора се снимат в дадено шоу, не означава задължително, че имат подписан договор за цял сезон. Затова ще трябва да изчакаме известно време, за да видим продължението. Но някой смята ли, че Джеръми Кларксън ще седне в дома си да се самосъжалява, че няма работа? Шило в торба не седи. Още повече, че от много време Channel 4 преследват Джеза. И сега може би се успели да го привлекат.

 

Двете снимки, които виждате, са постнати от Том Форд няколко часа преди Стив Бризбейн да постне своя туит. В Instagram Форд пусна първо шестимата мъже в състезателни костюми. Каските скриват лицата им, но би могло да се предположи, че вторият от дясно на ляво е Кларксън. Или някой друг висок мъж...

Според Джеръми Кларксън Lexus CT200h е „ужасен“

Lexus е автопроизводителят, създал автомобила, на който Джеръми Кларксън от Top Gear се възхищава най-много – суперавтомобилът LF...

Малко по-късно Форд пуска другата снимка, която показва как се пилят гуми. Нещо, с което да ни подгреят преди да видим шоуто в ефир.

В туит сагата се пусна и бившият Stig, Пери МакКарти, който заявява в социалната мрежа: „БОЖЕ ГОСПОДИ!! Не мога да го разбера в момента, но НЕ МОЖЕ да повярвате и няма да повярвате какво направиха идиотите в ВВС! Шокиран съм."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com