Das WeltAuto официално в България

20324
Das WeltAuto официално в България

Това е международна марка на Volkswagen AG с предмет на дейност търговия с употребявани автомобили.

Днес, 10.06.2015 г., в Автохит 2000 ООД, гр. Стара Загора се проведе официалното представяне на първото в България Das WeltAuto-дилърство. С това марката стъпва в България като е планирано поетапно да бъде интегрирана в цялата дилърска мрежа на марките Volkswagen и Audi.

„Das WeltAuto“ е международна марка на концерна Volkswagen AG. Предметът на дейност на марката е търговия с употребявани автомобили. Volkswagen AG е първия концерн, който въвежда единна световна марка за продажба на употребявани автомобили. Основната цел е унифицирането в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизираната дилърска мрежа на марките, произвеждани от концерна.

VW Golf GTE Sport concept с карбоново купе и 400 к.с.

Присъединявайки се към Golf GTI Clubsport и Golf GTI Performance на годишната GTI среща във Вьортерзее, Golf GTE Sport concept представ...

 

Марката Das WeltAuto е част от амбициозния план за развитие на концерна, който трябва да го изведе на челното място сред автомобилните производители в света. Експанзията на Das WeltAuto освен цяла Европа обхваща вече и Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни.

Притежател на правата за България е Порше БГ ЕООД. Правата за ползване ще се преотдават единствено на сертифицирани дилъри, като за такава сертификация могат да кандидатстват единствено оторизираните дилъри на Volkswagen и Audi в България.

Целта на въвеждането на марката Das WeltAuto в България е да се отговори на нуждите и желанията, както на настоящите, така и потенциални клиенти на Volkswagen и Audi. На настоящите ще бъде предложена една изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на настоящия им автомобил с нов, а на потенциалните ще може да се предостави възможност за избор както на нов, така и на гарантирано добър употребяван автомобил.

 

Volkswagen показа 3-цилиндров мотор с 272 к.с.

На автомобилното изложение във Виена бе представен най-мощният 1,0-литров, 3-цилиндров бензинов двигател. Той генерира 272 к.с. и 270 Н...

Всички автомобили минават щателен технически преглед по стандартизиран протокол, включващ 75 позиции, които покриват всички детайли. В чек листата е включена проверка на: купе, каросерия, двигател, скоростна кутия, електроника, окачване, силово предаване, както и тестово шофиране от сервизен инженер.

На база на този протокол се извършват належащите ремонти, ако има такива, така че на клиента да се предаде гарантирано добър и сигурен автомобил. Такъв автомобил се предава с гаранция от 6 месеца, без тя да се заплаща допълнително от клиента.

Основния контингент автомобили са такива, изкупени от наши клиенти, върнати от лизинг автомобили на Volkswagen Leasing/Аudi Leasing-Германия, тестови автомобили на дилърската ни мрежа, както и служебни на Порше БГ. Преобладаващата  възраст на автомобилите е до 7 години и 150 000 км пробег, в много добро, за възрастта си, състояние.

Автомобилите могат да бъдат финансирани от Порше Лизинг. Фирмата предлага едно от най-добрите предложения в България относно съотношението възраст на автомобила и срок на финансиране - до 9 години общо.

Програмата Сервиз 4+, предоставя финасово разумни и качествени услуги  за сервизна поддръжка с качествени оригинални части в оторизираната сервизна мрежа на марките Volkswagen и Audi.

Volkswagen ще инвестира 4,2 млрд. евро в Испания

VAG обяви плановете си да инвестира 4,2 млрд. евро ($4,7 млрд.) в заводите си в Испания, като това ще бъде най-голямата индустриална ин...

Услугата „Гаранция за мобилност” гарантира,че в случай на авария клиентите получават безплатна пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел, според условията на програмата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com