Dartz напомни за себе си

38118
Dartz напомни за себе си

Латвийците са го Prombron Black Shark и според тях това е „истинският шпионски автомобил на 21-ви век“. Разбира се това няма как да бъде истина, тъй като шпионинът трябва да остане незабелязан, а това чудовищно творение няма как да остане незабелязано. Ще бъдат произведени само пет езкемпляра, които, традиционно за компанията, ще струват адски много (не се казва колко) и ще бъдат натъпкани с всевъзможни екстри, някои от които често граничат с пошлото. За тези от вас, които не знаят, преди години Dartz стана известен с това, че предложи екстра тапициране на салона с кожа от пенис на син кит. И това не беше само маркетингов ход, тъй като „Гринпийс“ скочи на тунерите.

Купето на „Черната акула“ е изработено от подсилен с кевлар титаний, за да влезеш в него трябва да сканираш ретината и пръстовия си отпечатък. Разполага с няколко камери, специални сирени и светлини, а по дръжките на вратите му тече ток като защита срещу папараци. Black Shark е с най-високото ниво на бронировка В7.

Зверски Hyundai с 800 „коня“ за SEMA

За тези, които не знаят, SEMA Motor Show е най-голямото тунинг изложение, което всяка година се провежда в Града на светлините. За тазг...

Всъдеходът се базира на Mercedes-Benz GL и използва асистиращите му системи, но също така предлага Xbox One, PS4 и LTE хотспот.

Задвижването се осигурява от модифициран би-турбо 5,5 V8 или модифициран би-турбо 6,0 V12 двигатели на Mercedes. По-мощният агрегат може да се напомпа до 1500 к.с. по желание на собственика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com