Чудовището с 28,5-литров двигател е живо (видео)

15019
Чудовището с 28,5-литров двигател е живо (видео)

4 цилиндъра и 28,5 литра работен обем! Дали съм се объркал? Не, със сигурност. Преди 100 година такава е била рецептата за успех.

Tози Fiat от тъмните години на автомобила, или по-точно от 1911 г., се задвижва от 28,5-литров 4-цилиндров двигател, който е свързан със задните колела посредством верига. Те получават 300 к.с. Днес, Fiat залага на 0,9-литровата си гордост, който е 31 пъти по-малка от мотора на чудовището. Прогрес ли е това?

Това, което се знае е, че Fiat S76 е неофициално обявен за най-бързия автомобил през 1911 г. След 10 години на реставрация, тойа е готов да излезе на улиците и да накара тези, които имат щастието да го видят, да отворят широко уста.

CombatGuard e новият Humvee

Проектиран от Israel Military Industries, CombatGuard е не само внушителна бойна машина с метър клиренс и 54-инчови гуми, но е оборудва...

Миналата година S76 се появи на Фестивала на скоростта в Гудууд, но механични проблеми не позволиха двигателят да бъде стартиран. Сега проблемите са решени и гордият собственик на "Beast of Turin", Дънкан Питауей, се върна на легендарното 1,16 мили планинско изкачване преди около две седмици (за щастие, за да можем да го видим в действие). На пътническото място седи Лорд Марч, който е собственик на трасето и организатор на прословутия Фестивал на скоростта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com