Chevrolet представи Chaparral 2X Vision Gran Turismo

31736
Chevrolet представи Chaparral 2X Vision Gran Turismo

Тази година франчайза Gran Turismo 6 се превърна в неочаквано яростна арена, на която част от най-големите в автомобилния бранш дадоха воля на своята креативност, за да предложат най-бързото и атрактивно забавление за феновете на състезателните симулатори. На изложението в Лос Анджелис Chevrolet представи това превозно средство, което е всичко друго, но не и автомобил.

 

И Aston Martin DP-100 Vision атакува Gran Turismo 6

Днес, по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, бе представен Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo, чийто виртуален дебют в Gran ...

Концепцията, която бе показана и в пълен размер на изложението, отдава чест на „иновативните състезателни коли“, които Chevrolet и Chaparral Racing разработват повече от 45 години. Chaparral 2X е с композитно шаси и изключително аеродинамично купе, изискващо пилотът да легне с глава напред, а ръцете и краката да са разперени по посока на колелата.

 

Задвижването на този виртуален състезателен автомобил се осигурява от лазерна система за задвижване, която е вдъхновена от „упорита рабопа в посока пътуване в космоса и бъдещия дизайн на космическите кораби." Лазерната система за задвижване генерира шокови вълни, които от своя страна генерират гигантска тяга.

 

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan е поредният производител, който използва франчайза Gran Turismo 6 за отлична рекламна платформа. В случая става въпрос на Concep...

азерът се захранва от литиево-йонни батерии и въздушен генератор, подпомагащ постигането на 900 к.с. мощност. Така дигиталната концепция ще се ускорява до 96 км8Ч за 1,5 секунди и ще развива максималните 385 км/ч, които показатели се от огромно значение за геймърите. Те ще получат Chaparral 2X под формата на ъпдейт за GT6.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com