BMW вади в Париж кабрио версия на Серия 2

41470
BMW вади в Париж кабрио версия на Серия 2

Две световни премиери и многообразие от новости в моделната гама на BMW са в центъра на представянето на BMW по време на най-важното автомобилно изложение през годината в Европа. Тук ще бъде отбелязана световната премиера на два нови модела: BMW Серия 2 Кабриолет и новото BMW X6. Освен това ще бъдат представени и новите четирицилиндрови двигатели за BMW Серия 5, ексклузивен модел на луксозните лимузини BMW Серия 7, както и иновациите в програмата на BMW ConnectedDrive. Сега вниманието е насочено към Серия 2 Кабриолет.

 

BMW M235i Купе с главна роля в “Drift Mob” (видео)

Професионални stunt пилоти и известният в Холивуд stunt координатор Мик Роджърс (“Бързи и яростни”) организираха истинско ш...

BMW Серия 2 Кабриолет е наследник на Серия 1 Кабриолет и последователно развива силните страни на най-успешния в света премиум автомобил в този клас. Първият открит премиум модел в компактния клас, успява да запази значителната си преднина по отношение на появилите се по-късно конкуренти, като от него са продадени над 130 000 екземпляра по целия свят. Изразителният, елегантен дизайн и ниската странична линия на Серия 2 кабрио, която подчертава „Boat deck” характера при отворен покрив, осигуряват характерното излъчване на модела и освежаващо Open Air удоволствие. Мекият покрив с електрическо задвижване осигурява оптимизиран акустичен комфорт и може да се отваря и затваря за 20 секунди при скорост до 50 км/ч.

 

Освен това BMW Серия 2 Кабриолет предлага иновативно оборудване, както и повече място, комфорт, функционалност и премиум характеристики в интериора. Гамата на BMW ConnectedDrive също предлага ексклузивна новост. BMW Серия 2 Кабриолет е първият модел, който може да бъде оборудван с новото поколение на навигационната система Professional, която позволява актуализация на навигационните данни „over the air“ чрез монтираната в автомобила SIM карта.

 

BMW M235i Coupe: Прераждане (тест-драйв)

Имаше времена, когато автомобилите бяха малки и леки, а сега... Кросоъвърът Х3 по размери е сравним с първото поколение на Х5, настояща...

Освен това BMW Серия 2 Кабриолет – също като BMW Серия 2 Купе - се различава по-силно от BMW Серия 1. Това се вижда както в дизайна, така и в особено мощните мотори в портфолиото от двигатели. Резултатът е по-индивидуален характер, който също като при купето се символизира от цифрата 2 в обозначението на модела. Тя има особено значение в моделната история на BMW и от старта на BMW Серия 02 преди повече от 45 г. е олицетворение на спортната радост от шофирането в един компактен автомобил. Представеното през 1966 г. моделно семейство получава признание по целия свят за спортно-пъргавата си управляемост, на която още през 1967 г. клиентите са могли да се наслаждават и под открито небе. Специалистът по производство на каросерии Baur разработва на базата на BMW Серия 02 два открити варианта, които се произвеждат до 1975 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com