BMW пусна първия си ван със 7 места

127887
Снимки:

В момент, в който 7-местните ванове не се радват на особена популярност, BMW показа Серия 2 Гран Турер - първият премиум компактен автомобил в света със 7 места. Третия ред седалки може да потъва изцяло в товарния под.

При компактни външни размери: дължина само 4 556 мм, широчина 1800 мм и височина 1608 мм, новото BMW Серия 2 Гран Турер предлага много голям багажник с вместимост, която може да се увеличава от 645 до 805 литра. При сгънати облегалки на задните седалки вместимостта достига до 1905 литра. Задната седалка, която серийно се регулира надлъжно, а облегалките се сгъват в съотношение 40:20:40 с натискане на бутон, позволява монтирането на три детски седалки и гарантира най-висока гъвкавост. Допълнителна гъвкавост на интериора се осигурява от опционалния, напълно потъващ в товарния под трети ред седалки. Разнообразните възможности за съхранение на вещи на трите реда седалки, както и монтираните на облегалките на предните седалки Monorails със сгъваеми масички гарантират максимална пригодност за всекидневието.

 

BMW Серия 5 и i8 с отличия от auto motor und sport

BMW Серия 5 печели в анкетата „BEST CARS 2015“ сред читателите на специализираното списание auto motor und sport при автомо...

Петте новоразработени турбодвигатели с три и четири цилиндъра (116 к.с. до 192 к.с., среден разход на гориво: 6,4–3,9 л/100 км; CO2 емисии: 149–104 г/км) в комбинация с уникалния пакет от технологии на BMW EfficientDynamics гарантират уникално изживяване при шофиране, съчетаващо спортната динамика с най-висока ефективност и най-ниските емисии на СО2 в сегмента. Уникален автомобил с до 7 места в премиум компактния сегмент е BMW 220d xDrive Gran Tourer, който още от старта на продажбите ще се предлага с двойно задвижване.

 

Новото приложение „myKIDIO“ (което в началото ще се предлага само в Германия) превръща дългите пътувания в удоволствие дори и за децата. Приложението за пръв път ще се предлага при BMW Серия 2 Гран Турер и осигурява подходящи за деца и семейства развлечения като сериали, филми, аудио-книги или аудио-игри за пътниците на задната седалка върху таблети (напр. Apple iPad). Водачът или пътникът до него обаче имат пълен контрол върху възпроизвежданото съдържание, защото могат удобно и сигурно да управляват приложението чрез контролера на iDrive и контролния дисплей, след като мобилното устройство бъде свързано с автомобила. В този случай приложението „myKIDIO“ позволява управлението и възпроизвеждането на съобразени с възрастта развлекателни програми и позволява дори и дългите пътувания да се превърнат в приятно и ползотворно изживяване за децата. На контролния дисплей по всяко време се вижда с какво се занимават децата на задната седалка.

BMW е лидер в премиум сегмента у нас

Най-продаван модел на марката BMW в България през изминалата година e BMW X5 с общо 216 доставки, следван от BMW X3 и модификациите на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com