BMW X4 M40i впряга 360 к.с. от нов 6-цилиндров „шестак“

10257
BMW X4 M40i впряга 360 к.с. от нов 6-цилиндров „шестак“

Дебют в модела прави новоразработения редови шестцилиндров двигател с работен обем три литра; той развива 360 к.с. и максимален въртящ момент от 465 Нм.

С новото BMW X4 M40i успешното моделно семейство BMW X4 се обогатява с нов върхов модел. От пръв поглед по категоричен начин подсказва за високите амбиции на BMW M Performance автомобилите. Ексклузивните цветни акценти в предната част и на страничните огледала в цвят Ferric grey – сив металик, както и ексклузивните 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици и „Ultra High Performance“ и гуми с различен размер на предната и задната ос (опция), както и изпускателната спортна изпускателна система с управляеми клапи и ауспухови тръби от двете страни в черен хром подчертават уникалността на новото BMW X4 M40i.

BMW X4 xDrive30d: Златна жила (тест-драйв)

Феновете на BMW са издигнали в култ своята любима марка. Екстремистите сред тях правят черна магия и анатемосват всичко, различно от ...

 

Типичният за М характер доминира и в интериора. М коженият волан, М селектора на трансмисията, спортните седалки и специфичните за модела лайстни на праговете, както и дигиталният надпис „X4 M40i“ на арматурното табло позволяват на водача да предвкуси очакваната радост от шофирането.

 

В новото BMW X4 M40i своята световна премиера ще отпразнува новоразработеният M Performance TwinPower Turbo редови шестцилиндров двигател. От работен обем от три литра бензиновият двигател извлича мощност от 360 к.с. между 5800 и 6000 оборота и разгръща максимален въртящ момент от 465 Нм (среден разход на гориво: 8,6 л/100 км; СО2 емисии: 199 г/км). Благодарение на този мощен двигател и най-модерната M Performance TwinPower Turbo технология BMW X4 M40i ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4,9 сек и развива максимална скорост от 250 км/ч (ограничена).

BMW Серия 7 е вече в България

Новото BMW Серия 7 представя бъдещето на лукса при шофирането още днес. В това се убедиха представителите на медиите по време на първот...

 

Динамика на управлението на най-високо ниво обещава и специално настроеното спортно окачване на новото BMW X4 M40i. По-твърдите пружини и стабилизатори, увеличеният позитивен страничен наклон на предните колела, специфичните за M Performance настройки на адаптивните амортисьори и подаващото по-висока мощност към задните колела двойно задвижване BMW xDrive включително Performance Control осигуряват неутрално поведение на пътя, както и намалена склонност към наклоняване и гарантират максимална радост от шофирането.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com