BMW Stormtrooper от Vilner

81159
BMW Stormtrooper от Vilner

In a galaxy far, far away е изречението, което феновете на сагата „Междузвездни войни“ очакват да видят отново на големия екран. Това ще се случи не по-рано от края на следващата година, когато седмата част на сагата ще излезе по кината. С последния си проект, наречен Stormtrooper, от българското студио „Вилнер“ вече подгряват премиерата й.

 

Отровно жълто решение на Vilner за Hummer H2

Гигантски Hummer H2 е подходяща машина за атака на баровете по родното Черноморие. Още по-подходущ е, когато е в отровно жълто и с гига...

За разлика от многобройната армия на лорд Вейдър, BMW Stormtrooper на Вилнер е уникат в една единствена бройка. Засега. Машината вече е при собственика си, който й се наслаждава по серпентинените пътища на австрийските Алпи. От студиото съобщават, че ще подложат на драстичната терапия не повече от 10 автомобила.

 

Stormtrooper на „Вилнер“ е вторият проект на студиото от този мащаб. Преди близо година, момчетата и момичетата от „Вилнер“ показаха BMW Bullshark – E63 купе, подложен на радикален редизайн.

Днес бандата на „Вилнер“ споделя официалната фотосесия на Stormtrooper - кабрио версията на Bullshark. Двете машини са подчинени на една и съща дизайнерска идея, но практически са много различни. Може би по тази причина от ателието избират съвършено друго име за този проект.

 

Vilner префасонира Wrangler Sahara 2014

Българското дизайнерско ателие изкара поредния си страхотен проект. Той е на тема Wrangler 2014. Дизайнерите на Атанас Вилнер са решли ...

Главната промяна е в колата, която е използвана за донор. Този път имаме истинско E64 М6, докато Bullshark разчита на механиката на E63 645i. Предният и задният капаци, броните, задните калници, както и всички аксесоари към тях също са различни. Изключение правят само предните калници, като всички те са ръчна изработка и в единични бройки.

В интериора „Вилнер“ се развихря с употребата на естествена антик напа и кафява алкантара. Таблото е преработено, за да приеме тониран също в кафяво карбон. Акцентът в него са километражите, които са в същия цвят. Предпазните колани и контролерът на iDrive системата са искрящо бели, както и гърбовете на предните седалки.

Декоративните елементи в екстериора са в кафяв мат. Той покрива бъбреците в предрадиаторната решетка, липовете под предната броня, праговете и „хрилете” в предните калници. Последните са функционални отвори, които участват в аеродинамиката на колата. Под прага е разположен допълнителен спойлер. Също като при Bullshark, Stormtrooper използва BMW емблеми като странични мигачи.

Vilner преминават в друго измерение

Хората, които следят чуждите автомобилни сайтове знаят, че единственото име, свързващо ни с тези канали на информация, е това на Vilner...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com