BMW Серия 5 и i8 с отличия от auto motor und sport

47379
BMW Серия 5 и i8 с отличия от auto motor und sport

BMW Серия 5 печели в анкетата „BEST CARS 2015“ сред читателите на специализираното списание auto motor und sport при автомобилите от горния сегмент на средния клас и с това затвърждава първото си място от миналата година. От 2011 г. читателите пет пъти подред отреждат на бизнес-модела на първото място. Отличието „International Paul Pietsch Award“ за особено иновативни технически разработки отново е за BMW. След BMW i3 през миналата година през 2015 г. е отличено BMW i8. Наградите бяха връчени по време на тържествено събитие в Щутгарт.

С 23,9% от подадените гласове BMW Серия 5 отново се изкачва на първото място при автомобилите от горния сегмент на средния клас в анкетата „BEST CARS 2015“ на auto motor und sport. С това читателите на специализираното издание потвърждават световния успех на това моделно семейство. През 2014 г. BMW Серия 5 е предпочетено от 373 053 купувачи, което го превърща отново в най-популярния модел в своя сегмент – след като и през 2013 г. също е най-успешният бизнес-модел на света. След силните страни на BMW Серия 5 са всеобхватната гама от ефективни и динамични двигатели, типичната за BMW динамика на управлението, интелигентното двойно задвижване xDrive, иновативните мобилни услуги и ексклузивните приложения на BMW ConnectedDrive, както и трите варианта на каросерията.

BMW е лидер в премиум сегмента у нас

Най-продаван модел на марката BMW в България през изминалата година e BMW X5 с общо 216 доставки, следван от BMW X3 и модификациите на ...

„International Paul Pietsch Award“ също е присъдена на BMW. BMW i8 е отличено като най-иновативната техническа концепция и продължава успеха на BMW i3, носител на наградата през миналата година. Иновативният хибриден спортен автомобил е избран от 28 главни редактори на международни автомобилни списания от 21 държави. С 50% от гласовете BMW i8 печели първото място много убедително. В мотивите се казва: „Plug-in хибридното BMW, което е на пазара от средата на 2014 г., е олицетворение не само на устойчивия спортен автомобил на следващите десетилетия.

Анкетата „BEST CARS“ сред читателите на специализираното списание auto motor und sport е сред най-важните германски отличия в автомобилния бранш, провежда се ежегодно и се цени много високо от производителите. През 2015 г. най-добрите автомобили са отличени за 39-ти път. Тази година бяха номинирани 386 модела в 11 категории. В анкетата участваха общо 112 471 читатели чрез писма или онлайн-гласуване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com