BMW 3 Series празнува 40-годишен юбилей!

8594
BMW 3 Series празнува 40-годишен юбилей!

На 8 май се очаква да се състои представянето на фейслифта на Серия 3.

През 1975 г. е дебютът на нов баварски модел, състоял се на Олимпийския стадион в Мюнхен. Той е заместник на легендарния 2002 Series. Много хора смятат, че немският производител прави грешка.

Обозначен като E21, оригиналната Серия 3 идва в момент на сериозен стрес в Мюнхен. Херберт Квандт тъкмо е спасил компанията със своята инвестиция, а мерките за оздравяване трябва да са най-точните. Така на бял свят се появява Серия 3, която днес има статута на легенда.

20 служители броят 6 часа банкноти за нова кола

Клиентката е г-жа Ли от Женгжу, която отива в дилърство на баварската компания да си купи чисто ново BMW 730i. Неприятната изненада за ...

Маркетиран като 2-врат седан, автомобилът първоначално се предлага само в един вариант. Легендарният Пол Брак стои зад дизайна, като в него той включва много запазени детайли, които са живи и до днес, шест поколения на модела по-късно.

Тази година Серия 3 ще отпразнува своята 40-годишнина, 4 десетилетия, натрупали със себе си невероятни цифри. А най-важната е, че за този период Серия 3 е реализирана в тираж от 14 млн., което превръща в модела в най-продавания в историята на BMW, което е около 25% от общите продажби на баварците.

През тези години гамата на Серия 3 се разшири с Convertible, Coupe, Compact и дори Gran Tourismo.

На 8 май очакваме да се състои представянето на фейслифта на Серия 3 (F30). Но едва ли този юбилей ще бъде съпроводен само с този фейслифт, затова бъдете в очакване, баварците ще извадят нещо скрито от ръкава си.

Технологичните акценти в новото BMW Серия 7

BMW за пръв път представя подбрани технически акценти, с които новото поколение на BMW Серия 7 ще постави нови стандарти по отношение н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com