Audi показа ТТ с 4 врати

41278
Audi показа ТТ с 4 врати

Снощи, по време на гала вечерта на Volkswagen в Париж, Audi представи „концепцията“ TT Sportback, която чисто и просто ни показва как ще изглежда купето с 4 врати. Това е повече от логичен ход, имайки предвид как BMW нарои гамите на Серия 3 и Серия 4.

 

Audi представи третото поколение на купето ТТ

Днес започва голямото шоу: 84-ото издание на Автомобилен салон Женева 2014. Там Audi представя третото поколение на модела чрез по-нато...

Sportback concept ни представя познатия дизайн, но с нова броня отпред и ревизирана радиаторна решетка. Най-интересното обаче е отзад, а именно двете врати в повече. Другите важни характеристики включват лазерните дълги светлини на фаровете, двойният ауспух и 21-инчовите джанти.

Моделът е дълъг 4,47 м, широк е 1,89 м и е висок 1,38 м. Колесната му база е с дължина 2,63 м. Това прави концепцията 29 см по-дълга, 6 см по-широка и 3 см по-ниска спрямо новото TT Coupe. Междуосието също е нараснало с 12 см.

 

Audi TT свали покрива

Салонът в Париж наближава, а към атракциите се включи и Audi, който сваля покрива от 2015 TT&TT S Roadster.   След Coupe, ...

Интериорът копира на практика този на стандартния модел, но е накичен богато с кожа, тъмен алуминий и матирани черни акценти. Задните седалки са две индивидуални, разделени от малка централна конзола.

Задвижването се осигурява от 2,0-литров 4-цилиндров TFSI двигател, генериращ 400 к.с. и 450 Нм. Той е свързан към 7-степенна Stronic и Quattro задвижване. Моделът ускорява до 100 кч/ч за 3,9 секунди. Би могло да се предположи, че още през март в Женева ще видим серийният модел, което би било хубаво. ТТ заслужава версия с 2 врати в повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com