Aston Martin Lagonda е готов, ще го видим скоро

26235
Aston Martin Lagonda е готов, ще го видим скоро

Aston Martin разпространи първите детайли за Lagonda, чието производство ще стартира в началото на следващата година. Това означава, че съвсем скоро може да очакваме предстовянето й, което би следвало да се случи или на изложението в Париж, или някъде в Близкия изток предвид факта, че моделът ще е насочен единствено към близкоизточния пазар.

 

Aston Martin представи V12 Vantage S Roadster

Определен като най-бързият и потентен роудстър, който компанията е представяла до момента, моделът върви по следите на V12 Vantage S Co...

Описан като „поръчков продукт“, който ще влезе в „много ограничено“ производство, Lagonda е ултра луксозна лимузина, стъпваща върху VH платформата, а купето й е изградено от карбонови панели.

Aston Martin не разпространи технически параметри, но може да очакваме, че задвижването ще се осигурява от 6,0-литров V12 двигател, генериращ около 600 к.с.

Моделът ще се предлага за продажба „само с покана“, а цената на автомобила ще е „съизмерима с ексклузивността, качеството и луксозната природа на автомобила." Тя ще се предлага ексклузивно за Близкия изток.

Според Марек Рейхман, дизайн директор на Aston Martin:“Новият модел, подобно на ексклузивните му събратя One-77 и V12 Zagato, е създаден като изключително автомобилно изкуство. Той бе създаден изцяло в духа на предишните Lagonda супер седани – най-вече на William Towns Lagonda – и е знак на почит към този автомобил, носещ гордо името Lagonda.”

И Aston Martin DP-100 Vision атакува Gran Turismo 6

Днес, по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, бе представен Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo, чийто виртуален дебют в Gran ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com