Адаптивно окачване за компактните модели на Mercedes

11700
Адаптивно окачване за компактните модели на Mercedes

Mercedes-Benz обяви, че през септември ще се появят модернизираните модели A-Class, B-Class, CLA и GLA. Обновлението е засегнало най-вече списъка на оборудването (в което вече е включено адаптивното окачване), но и промени в характеристиките на двигателите при някой от автомобилите.

Адаптивното окачване DYNAMIC SELECT вече ще се предлага и за B-Class, CLA и GLA. Система позволява избор измежду един от четирите режима на окачването – Comfort, Sport, ECO и Individual – а за GLA режимите са пет, допълнени от Off-road.

Mercedes-Benz разказа за технологиите в новата Е-класа

Дебютът на новия модел, както съобщава Car and Driver, ще се състои през 2016 г., а Mercedes-Benz изпреварва събитията, като разкри гол...

Топ версиите на CLA, GLA и B-Class с мощния 211 к.с. 4-цилиндров двигател ще могат да се поръчат с механична скоростна кутия (ако ви прави впечатление, „ръчката“ вече стана опция), а мощността на самия двигател ще се увеличи със 7 к.с. B-Class ще се сдобие с базов мотор със 102 к.с. и нов зелен екстериорен звят, а A-Class и CLA –с дизелов двигател със 109 к.с., чийто среден разход на хартия е 3,6 л/100 км.

Дизеловият GLA 220 ще сложи 7 к.с. към общата си мощност, която вече ще е 170. Моделът ще се радва и на обновена мултимедийна система със 7- или 8-инчов екран.

От началото на 2016 г. моделите A-Class, B-Class, CLA и GLA ще могат да се поръчват с вгрладени Apple CarPlay, Android Auto или MirrorLink.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com